Kafé Mensch: Hvad står Humanistisk Samfund for?

Kafé Mensch fortsætter sæsonen 2019-20 med et oplæg, der går tæt på kerneværdierne i Humanistisk Samfund. Her kan man møde Thorkild Svendsen, der er talsmand for Humanistisk Samfund og formand for lokalforeningen i Aarhus. Oplægget har titlen:

Hvad står Humanistisk Samfund for?

Onsdag den 19. februar 2020 kl. 19 -21 på Dokk1 Lille Sal

Et livssyn


Oplægget er affødt af den type spørgsmål, som hvad det egentlig er, Humanistisk Samfund står for, og hvordan vi udfolder vores værdigrundlag og vores humanistiske livssyn.
Mange har måske hørt én fra Humanistisk Samfund tale om ligestilling af livssyn. Hvad mener vi med det? Hvorfor taler vi om adskillelse af kirke og stat, om at erstatte kristendomsundervisningen i folkeskolen med religionsundervisning og om at lægge konfirmationsforberedelsen uden for skoletiden?

Alle er velkomne – både medlemmer og andre interesserede

Bestyrelsen
Humanistisk Samfund Aarhus