Kafé Mensch: “Efter Festen – reformationens mørke sider”

Reformationen er lige blevet fejret af det officielle Danmark. Men er historien nu så rosenrød som det lyder i skåltalerne? Er reformationen virkelig kilden til alt fra demokrati til frihed og velfærdsstat?
Vi har her fornøjelsen af at invitere til foredrag med en af de mest interessante stemmer i religionsdebatten i dag: Jens-André Herbener. Jens-André stiller skarpt på de mørke og ofte fortrængte sider af Luther og reformationens konsekvenser – lige fra 1500-tallet til i dag.
Tid:
6. februar 2018
kl. 19 – 21
Sted:
DOKK1, Aarhus
Lokale M2
Foredrag med Jens-André Herbener, religionshistoriker, forfatter og religionskommentator ved Politiken
Arrangør:
Humanistisk Samfund – Aarhus
Både medlemmer af Humanistisk Samfund og andre interesserede er velkommen!
Venlig hilsen
Bestyrelsen for Humanistisk Samfund i Aarhus