Vinterchili

Bestyrelsen i Humanistisk Samfund i Aarhus inviterer igen i år til vores hyggelige vinterchili, hvor vi spiser traditionel og vegetarisk chili con/sin carne. Vi har fornøjelsen af at høre Martin Rosgaard holde oplæg under chilien og efterfølgende guide samtalen om dagens emne.

Emnet for oplæg og diskussion bliver ”Tid” og Martin tager os med omkring både en af de store russiske forfattere Dostojevskij og gamle tænkere som Seneca. Mon ikke der som ekstra krydderi også kommer noget om filosoffen Nietzsche.

 

Vinterchili i år er samtidig åbning af den humanistiske debatcafé Kafé Mensch, som byder på oplæg og debat for både medlemmer af Humanistisk Samfund og andre interesserede. Vi har ikke et fast lokale, så tid og sted for Kafé Mensch bliver annonceret fra gang til gang direkte til alle medlemmer.

 

Tirsdag den 5. december klokken 18.00 – 21.00
Folkestedet, Carl Blochs Gade 28

Lokale 1.1

 

Tilmelding til spisning senest søndag den 3. december pr. mail til ts@hs.dk.
Medbring selv drikkevarer.

 

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Humanistisk Samfund Aarhus